Arkiv för september, 2011

bachelorette

söndag, 18 september, 2011

Jag blev möhippad igår. Jag lever och kom lindrigt undan må jag säga, och det tackar jag innerligt för. Jag var lite osäker på om jag ens skulle bli möhippad då jag inte riktigt såg när det eventuellt skulle kunna hinnas med.

Jag trodde att jag skulle ut till Vaxholm för provsminkning inför den stora dagen, men icke. Det var en så kallad vit lögn. Strax efter 9.00 ringer det på dörren och då är det dags för frukost i grupp – mysigt!

En snabb frulle senare är vi på tunnebanan mot Centralbadet, något smått stressad kastar jag mig in på en 50 minuter helkroppsmassage. Aldrig fått professionell massage tidigare, men det gick hem. Självklart satt de flesta spänningarna i nacken. Sedan hopp ner till relaxavdelningen för lite bad i grupp. Helt ok trots min smärre fobi att bada med främlingar. Men jag jobbar på det.

Dags för lunchbuffé på Pongen, och jag höll det under kontroll. Det händer lite då och då vid buffétillfällen att jag föräter mig, magen sväller upp och jag blir matkomig. Icke denna gång, jag åt i måttliga mängder.

Tre kilo mat senare tog vi bussen till det jag hade mina aningar och farhågor om – modell-för-en-dag-aktivitet. Det är absolut inte att bli sminkad som är det jobbiga, utan att stå framför en kamera och se naturlig ut. Mina fula tänder gör ju inte saken bättre när det efterfrågas glädje och glada bilder. Det gick helt ok, I guess.

Middagstid böjar närmar sig och det intog helt fantastiskt god koreansk mat hemma hos Miss Kay. Har lite cravings så här på söndagskvällen. Till efterrätt blev en galet god och mäktig chokladkaka som hade bakats av en av mina damer. Mums!

Klackarna slogs sedan i taket på Cafét. Om du trodde kvällen tog slut där så tror du fel. Jag, Miss Kay och Rosen begav oss senare till V och The Wall. Ett kort och intensivt besök blev det efter en lång dag.

Jag hoppas innerligt att alla hade en bra dag. Jag vill tacka fina Miss Kay för allt roddande och tid du lagt ner på det hele, och självklart tusen tack till mina fina flickvänner som bidrog till en grym dag!

Tack!

o.n.e.

onsdag, 14 september, 2011

Ok nu ska jag väl vara ärlig och säga att det inte bara är stekar-armen-musik som spelas på jobbet. Det finns ett och annat popsnöre med god musiksmak.

Yeasayer är nya för mig, men fasiken va bra det här är!

pressure

onsdag, 14 september, 2011

Sådant här mina vänner snurras på kontoret. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Ja, by the way, jag lever fortfarande bara att det är oerhört mycket med allt och ingenting. Jag hoppas på fler och mer kvalitativa inlägg inom en snar framtid.

river en vacker dröm

torsdag, 8 september, 2011

Imorgon 9 september äntrar Håkan Hellström Gröna Lunds stora scen. Det lockar en hel del speciellt att jag inte såg honom på Cirkus i våras som tydligen var helt fantastiskt.

Nu var det ett bra tag sen jag såg karln uppträda, vilket måste ha vart på Kalasturnén 2003. Helt galet längesen nu när jag räknar på det.

caring is creepy

söndag, 4 september, 2011

Dear The Shins,
I’m so sorry for forgotten your awsome music. I’ll make it up to you by re-entering you into my iPod and playing Oh, Inverted World the up coming week.

Best regards
In young

resten av ditt liv

lördag, 3 september, 2011

Jag får återigen be om ursäkt för glesa blogginlägg. Hösten har minst sagt rivstartats och jag för hänga med så gott jag kan.

Lära känna mina nya kollegor
Jobba åtta timmar om dagen
Få ihop minst tre träningspass per vecka
Dricka två liter vatten om dagen
Planera bröllopet
Underhålla hemmet så det håller ett något sånär skick
Umgås med familj, vänner och karl
Andas

Förra fredagen hade jag en kul kväll med Miss Kay och Miss R ute på Café Opera och spottade Mohombi som körde ett par låtar där. Varmt och trångt var kvällens ledord.

Lördagen tillbringades med Timon på Timbuktus och Hoffmaestros spelning ute på Skeppsholmen. Hur kul var inte det?! Det var ett tag sen jag hoppade och sjöng med så mycket som jag gjorde. Like in the good old days!

Tack för grym helg. Denna helg kommer gå till lite återhämtning, fransar och lite planering. Trevlig helg!