Arkiv för oktober, 2011

she wants to move

fredag, 28 oktober, 2011

God morgon folks!
De ihoptejpade glasögonen är på nosen och hängslena likaså. Ska bara knyta Conversen innan jag gör en sista justering på mina två tofsar jag har i håret.

Idag kör jag på den nördiga looken. Jag kommer nog vara den enda som inte är zombie eller har brist på blod.

Hej Halloweendag!

väldigt kär/obegripligt ensam

torsdag, 27 oktober, 2011

I förra veckan tog jag återigen upp mitt P3-lyssnade, då jag haft ett upphåll på kanske två månader. Som jag har saknat att lyssna på typisk P3-musik!

En dag på kontoret kom Väldigt kär/Obegripligt ensam och den gjorde mig nyfiken på vem det var som sjöng. Det visade sig vara Linnea Henriksson (från 2010 år Idol). Lite trist med Idolfolk men va fasiken, jag gillar ju Tove Styrke, så ett till undantag ska jag väl allt kunna göra. Sagt och gjort.

empire stare of mind

tisdag, 25 oktober, 2011

motivation

tisdag, 25 oktober, 2011

Jag är mitt i en träningssvacka! Egentligen inget konstigt i och med att jag i stort sätt resten av året tränar på i mitt hamsterhjul. Jag kommer iväg åtminstone två gånger i veckan men utan någon större glädje. Buhu!

On top of that, jag äter jordnötter, varje, VARJE kväll. Eller jag äter jäkligt stora portioner nu i över huvudtaget. Det börjar bli lite, hej-jag-är-gift-så-jag-behöver-inte-längre-vara-tjusig. Peppen kommer tillbaka anyday now…

paradise

tisdag, 25 oktober, 2011

Det är en blandad känsla som infinner sig i mig när jag lyssnar på Coldplays senaste singel, Paradise. Den känns lite innovativ för att vara de, men i det stora hela nja.

Det jag mest stör mig på är nog den numera obligatoriska hockeykören. Var och varannan låt kör på kör (gärna med många barn). Jag fattar grejen, ni vill ha en låt där publiken kan oooha med till flera minuter efter sista trumslaget är slaget och storhetskänslan kan gro sig ännu större.

Men jag vet att den dag de kommer tillbaka till Stockholm (dock inget datum sat i skrivande stund) kommer jag stå där i publikhavet och sjunga med som en jäkla hockeykör. Dubbelmoral, yes sir.

call it what you want

måndag, 24 oktober, 2011

Uj, uj, uj vad jag ska digga till Foster The People när de spelar 17 november på Debaser Medis. Yes, jag fick tag på biljetter till den tidigare utsålda spelningen (det finns fortfarande biljetter kvar då de bytte till en större lokal). Det blir jag min man (haha) och Mr. Å – som för övrigt var den som introducerade mig för denna grupp.

Dags att damma deras album igen och komma i ett ofrivilligt sommarmood. Jag kan verkligen inte, inte drömma mig bort till de kaliforniska finkorniga stränderna när jag lyssnar på skivan. En skön känsla så här i höstmörkret.

Hoppas på en riktigt bra spelning!

i wanna go

torsdag, 13 oktober, 2011

Britney Spears, to be or not to be? Jag kan inte bestämma mig. Saftiga biljettpriser och svala recensioner. Nu på söndag i Globen kan ju vara enda chansen för min egna del att se Brittan. Chansen borde tas?!

I mitt huvud kommer konserten vara en typiskt glittrig amerikansk show extra plus. Skönsång? näe (sing back räknas inte), men 90 minuter dans!

I sedvanlig ordning kommer jag besluta mig för att jag vill gå och då kommer biljetterna vara som bortblåsta. Dammit woman, make a decision!

east

fredag, 7 oktober, 2011

Lockarna är i håret. Bling-Bling-örhängerna är i och klackarna på. Dags att fira fina E på sin 29-årsdag. Det gör vi genom att dra öst.

love

tisdag, 4 oktober, 2011

Lyckan och kärleken är oändlig.

All världens tack till alla fina vänner och familj som förgyllde vår dag något oerhört mycket! Finner inga ord, bara känslor.