Arkiv för februari, 2012

someone like you

onsdag, 29 februari, 2012

Idag är det skottårsdagen och min karln systers bröllopsdag.

Bröllopscermoni stunder om ett par timmar.

Kärlek ut till er mina vänner.

Someone like you fick vi sjungen av Joseph Milo på vår stora dag ♥

hot mojo

söndag, 26 februari, 2012

Idag provade jag Sats egna variant av bikramyoga – Hot Mojo. Jag stör mig på det töntiga namnet, men det skulle inte hindra mig att prova klassen. Kort vad det är – yoga i värme, med mestadels stående yogaövningar och ett par liggande och sittande.

Hot mojo hålls (hittills) bara på det nyöppnade centret Spårvagnshallarna, vilket idag också var mitt första besök där. När jag kom blev jag så inspirerad att vilja träna nu, nu, nu. Högt i tak, snygg arkitektur, nya maskiner och fräscha omklädningsrum, en inspirerande miljö helt enkelt.

Jag är och har inte varit speciella yoga av mig och knappt provat ”vanlig” yoga, men har haft en nyfikenhet över att prova ”vanlig” bikramyoga, men aldrig kommit till skott. Anledningen till att jag lockats mer till bastuyoga är att det just utförs i värme, vilket skulle utmana mig ännu mer.

Jag trodde att jag skulle få någon slags andnöd där inne i värmen, men det gick överraskande bra då jag hela tiden tänkte på andning. Svetten droppade och stora svettpärlor pyntade både armar och ben.

Jag hoppas att det här kan bli en ny träningsrutin att gå klassen en gång i veckan. Känslan efter passet är avslappnad, rörlig och ren. Ren på så sätt att det känns som jag svettades ut massa dåligt slagg – en skön känsla.

Vecka 8 2012 måste jag ha slagit något slags rekord i antal träningspass – 5 styckena har jag lyckats peta in. Jag känner mig stolt, nöjd och en viss galenskap. Galenskap på så sätt att fem av sju dagar är ganska mycket!

Måndag: Cykel, Core + Maskiner
Tisdag: Body Pump
Torsdag: Löp + Maskiner
Lördag: Piloxing + Kort Löp + Maskiner
Söndag: Bastuyoga

1 mars ska jag skärpa mig, främst då med min kost. Jag har jobbat upp ett jäkla snackssug som inte brukar vara så starkt, men nu är det extremt.

”Men du tränar ju så mycket, ät vad du vill”

Absolut, men att äta en skål jordnötter eller ett par LCHF-chokladbollar typ varje kväll, är inte bra oavsett hur mycket du tränar. Samt jag kommer aldrig få se de konturer jag är ute efter med en påse jordnötter i bakfickan. Som sagt 1 mars ska suget efter att gnaga på något varje kväll tämjas!

drive by

lördag, 25 februari, 2012

Hej igen Train (Drops of Jupiter & Hey Soul sister)!

En av de senaste i skämlåtslådan är Drive By, Train’s senaste singel. Verserna är ju bra på riktigt, då jag tycker det är väldans mycket Hoffmaestrovibbar!

Det som gör att jag tycker det är lite pinsamt att gilla denna är den övertjecka refrängen. Det är ett så glatt sound och jag kommer på mig själv att smådansa till det hele.

Skit samma, det är lördag någon slags vår är typ på väg.

pictures

fredag, 24 februari, 2012

1. Finlunch på Piren.
2. Bästa presenten från Timon – Tack!
3. Fint ting nummer 1.
4. Flygresa till Göteborg.
5. Räkmacka i Göteborg – Kliché.
6. Representation i Göteborg.
7. Botanisera väskutbud inför äpplet.
8. Födelsedagsmiddag med Yoyo och Timon på Stationen.
9. Fint ting nummer 2.
10. Ny rutin – morgonträning en gång i veckan.

paddling out

tisdag, 21 februari, 2012

Det är med stor besvikelse jag sitter här en tisdagskväll som denna. Tanken var att jag och karl skulle boka Miike Snow-biljetter till deras turnéstart här i Stockholm, då vi missar de när de spelar i New York.

Men tji fick vi som väntade en dag med bokandet. Det är slutsålt…

Over and out.

padam padam

fredag, 3 februari, 2012

God morgon!

Härliga fredag är här. Idag ska karln min firas, han vet inte, när, var, hur. Den enda informationen han fått är att han nos och knopp ska vara färdigpiffad 18.30 sharp.

Jag kickade igång även denna fredag med lite morgonhäng på gymmet – awsome!

Och nu fortsätter jag morgonen med lite Edit Piaf. Det här med ett återbesök till Paris vore inte helt fel. Let’s think about it!

what the water gave me

torsdag, 2 februari, 2012

Tänkte bara avreagera mig över den frustration och irritation jag känner. Jag fick för mig att kolla Florence + The Machines turnéplan, då de kommer till Way Out West, och jag inte riktigt vet/troligen inte kommer åka till Göteborg då.

Till min stora glädje såg jag att de ska spela på Manhattan, i Maj! Wünderbart! Eller inte. Min kära Florence spelar ett dygn efter vi lämnar äpplet, ett dygn! Just my luck!

Jag vill så himla gärna gå på konsert i New York, vilket för tillfället inte ser så lovande ut, men I cross my fingers, det är en bit kvar tills vi åker, så något slags grymt band måste ju spela i staden som aldrig sover, eller hur?!

Grattis till min fina vän Timon på födelsedagen! Jag hoppas vi får ihop ett datum för att fira dig! Ha en underbar dag! Alla tankar till dig. Puss!

new york, new york

onsdag, 1 februari, 2012

Ryan Adams spelning på Waterfront lockar 120%. Fasiken, do or don’t?

Det kommer ju inte bli dåligt. Min bättre hälft är lite halvt ljummen till det hela, någon ute i etern som skulle uppskatta lite amerikansk bra musik? Äh va fasiken, my treat hun, let’s do it!

11 maj it is then.

Sen att mitt låtval för dagen ska peppa mig är ingen att dölja. It’s gonna be beyond awsome!