Arkiv för juni, 2012

live my life

tisdag, 26 juni, 2012

I brist på dåligt bloggande bjuder jag på lite mobilbilder från den senaste tiden.


Var på Junibacken för första gången med fadderbarnet. Sagotåget var helt klart det bästa.


Var på ett oerhört mysigt bröllop åkandes genom en solig och vacker skärgård med båt.


Provade Ho’s i Hornstull för första gången. God och mycket mat.


Jag jobbar vidare med träningen. Ser små förbättringar i tid och ork.

remember the time

måndag, 25 juni, 2012

Idag är det tre år sedan Michael Jackson somnade in. Jag tycker det fortfarande är sorgligt på något sätt.

Hans musik betyder mycket för mig men samtidigt inte. Jag gillar honom på samma gång som jag tycker han hade en hel del märkliga demoner.

Hur som helst, han var King of Pop och levererade fin, fin musikhistoria.

glad midsommar

söndag, 24 juni, 2012

Jag hoppas att ni har haft en bra midsommar. Min har varit varit toppen. God mat, mycket mat, familjehäng, hundhäng och en löprunda med högt tempo.


Vet inte hur mycket potatis och sill jag åt.


Tur att jag är semi-allegisk mot jordgubbar då det är så äckligt…eller inte alls.


Bar blommor dagen till ära.


Gosat med vovve.

Har även försökt att påbörja inköpen till Korearesan. Så nu är jag en bra bit på väg.


Survival kit AB.

dreams of korea

tisdag, 12 juni, 2012

I dag klockan 13.00 bokades flyg tur och retur med destination Seoul, Sydkorea!

Satte du kaffet i halsen?! Det gjorde jag nästan förra torsdagen när jag blev tillfrågad att åka med på denna otroliga resan. Jag kommer att vandra från södra Korea upp mot DMZ och för att sedan stanna kvar ett par dagar och utforska den spännande huvudstaden.

Fem personer får åka från Sverige och delta och det är samma upplägg på flera andra europeiska länder. Temat är att andra generationens koreaner och adopterade personer ska få uppleva och se landet som är en del av en. Tre och en halv mil är den längsta delsträckan – hugaliga!

Enligt det grova schema vi har fått se så kommer vi få se mycket vacker natur, Koreas F1-bana, DMZ och som sista anhalt en SPA-resort. Massera mina fötter säger jag bara!

Det blir verkligen ett fystest för min del. Vandra i värme och en luftfuktighet som heter duga. Just det vi kommer att tilldelas någon slags hatt, väst och byxor, på ett äkta turistasisatiskt vis! All in säger jag bara. Lite fula unisona kläder ska fasiken inte störa.

Peppen varvas jämte någon slags nervös känsla. Nervös på sås sätt att hur kommer det gå när jag inte talar språket jag kan knappt någon vett och etikett, fastän jag ser ut att vara ”en av de”. Det här kommer verkligen bli en intressant upplevelse.

what’s going on

söndag, 10 juni, 2012

Från att inte ha några planer alls för sommaren så blev det en helomvändning, tror jag.

Jag vill ännu inte ropa hej eller berätta vad det är för sommarplaner förrän allt är bokat och klart, som den sanna pessimist jag är.

Det jag kan säga är att det är en galen grej som är en once in a life time-chans och den måste tas. Det är så fantastiskt att karln min helt ohämmat säger ”Du måste åka!” när jag berättade om det hele och var osäker på om jag skulle hoppa på tåget eller inte. Det är kärlek och support. Tack min finaste!

celebrate love

lördag, 9 juni, 2012

I kväll ska vi fira F & J! De gifte sig i våras i Las Vegas och nu är det dags för själva bröllopsfesten! Ska bli kul att få gå på bröllop som gäst och inte vara den som arrangerar festen.

Det blir båttur ut i skärgården. Det är alltid lika spännande och se vem jag hamnar bredvid till bords. Det är fasiken inte lätt med bordsplacering, been there done that.

Well, well, långklänning och klackar på. Ha en trevlig lördagskväll!

silhouettes

fredag, 8 juni, 2012

Silhouettes med Avicii och Salem Al Fakir makes me wanna dance.

Ska leka med ett par kollegor och vem vet, jag kanske kommer att svänga mina lurviga. Trevlig helg folks!

UPDATE: Det blev hemmahäng med galet mycket skratt!

where have you been

tisdag, 5 juni, 2012

Rihannas Where have you been påminner mig om New York. Vilket för tankarna vidare till vad fasen ska jag hitta på i sommar? Vill mer än gärna resa igen!

Jag har fortfarande inte lagt ned Göteborg och Way Out West, Florence + The Machine lockar som satan!

Hultsfredsfestivalen lockar likaså. The Cardigans kör Gran Turismo rakt igenom och favoriterna Mumford and Sons ska spela i de småländska skogarna.

Vad tror ni om Köpenhamn i slutet av juli? Karln min pratar om Budapest. Även favoriten Barcelona lockar men borde åka till någon ny ort. Världen är allt för stor och plånboken för liten.

Vad det än blir så är ledigheten mer än efterlängtad, och det infinner sig en liten pepp inför hösten och vad som komma skall.

men in black 3

söndag, 3 juni, 2012

Var cirkus sex timmar i Västerås i tisdags, på jobb. Stressen och pressen säger jag bara. Allt gick visserligen bra tack vare fina och stöttande kollegor. Det var nog mest bara jag som var stressad och gjorde mitt bästa att rodda, medan de andra tog ned mig och sa ”Det kommer att gå bra”. Det gick bra.

Vi körde ett bioevent och det var Men in Black 3 som visades. Var lite orolig att jag inte skulle hänga med i handlingen då jag inte sett tvåan.

3D-filmer är alltid lite kul, sen har jag inte så mycket mer att säga om den.

Det var även första gången jag körde bil tur och retur till Västerås, trevlig väg måste jag säga, speciellt när det knappt var någon trafik. Börjar få tillbaka körglädjen igen.

don’t let the man get you down

fredag, 1 juni, 2012

Det har blivit väldigt mycket jobb den senaste veckan. I lördags blev det en tur till Göteborg och stå på en kärriärmässa. Jag kan tycka att det är relativt roligt att stå på mässa och jaga lite folk till montern (finns det någon gömd liten säljare inom mig?!…). Jag går in med inställningen jag-kommer-troligen-inte-träffa-dig-någon-mer-gång-så-jag-kör-på.

Gillar Göteborg mer och mer, speciellt nu när det var så soligt och varmt som det var i fredags och lördags. När vi promenerade från tågstationen till hotellet fick jag utlandskänslor. Värme, sol, mer eller mindre avklädda människor ute på gatorna med glada miner.

Trodde jag skulle häcka på hotellrummet då mina kollegor troligen hade planer på annat håll. Peppen inför inomhushäng en sommarkväll var i stort sätt obefintlig. Hur som helst change of plans! Middag på Björns Bar, som jag verkligen kan rekommendera. Ett mysigt litet hak en trappa ned av Kock & Vin. Bra mat till bra priser.

Kvällen avslutades med glas i handen på Clarion Post’s uteterass. Plikten kallar, rise and shine 7.30.

På mässan träffade jag en före detta kollega som jag verkligen saknat. Väldigt roligt att språkas igen.

Jag och tågresor är inte riktigt goda vänner då jag blir väldigt snabbt uttråkad. Overall gick det ok, jobbade någon timme, fick lite musiktips bland annat den här gamla dängan med Fatboy Slim, Don’t let the man get you down

Framme vid centralen 22.00, rusade så fort jag kunde till Alvik för lite fest. Fint folk kommer sent brukar det väl heta. Dock tror jag inte det är helt ok med en si så där fyra timmars försening…

Skitkul att träffa massa trevliga välbekanta ansikten efter en lång dag, samt se Sverige vinna hela schlagerkalaset.

Att det är mycket jobb just nu är verkligen inget klagomål. Jag gillart och har kul. Det var fasen mig på tiden.