Arkiv för juli, 2012

annyeong haseyo

tisdag, 3 juli, 2012

Nu är det minst sagt semestertider i kära Svea, detsamma gäller för mig.

Jag älskar min packning jag har, sex par träningstights och lika många (om inte fler träningstoppar). Jag kommer nog resa i mina nya walking shoes. Aktiv semester! Vilket även bidragit till att necessären är ett mindre apotek. Skavsårsplåster, aloeverasalva, tigersalva, resorb för snabbare vätskepåfyllning, myggaspray etc etc.

Dock har jag smygit ned två klänningar och ett par klackar, som jag förhoppningsvis kommer att få användning för.

Cross our fingers att jag håller mig hel under resan, inga stukningar, brytningar eller att jag drar på mig någon härlig konstig sjukdom som skrivs ut med någons slags bokstavskombination.

Peppen och stora magsäcken har kopplats på. Jag längtar något så fruktansvärt till all den goda mat som det koreanska köket har att erbjuda! Samt alla dessa fantastiska vyer jag tror mig komma att få se.

Jag hade önskat att jag tagit mig ännu mer tid att läsa på om Seoul för att kunna få ut så mycket som möjligt på de tre extradagarna vi tar innan vi far hem igen. Gillar att känna mig påläst och ha ett någorlunda hum om uppbyggnaden av stadens olika områden och så vidare. Nu är det som det är och jag tror ändå att det kommer bli grymt.

Så, Mama I’m coming back – Låt äventyret börja!

pion

Många kramar och på återseende mina vänner!