Arkiv för februari, 2013

next year

torsdag, 21 februari, 2013

Idag blidde det en mysig långlunch med bästa Miss Kay på Pontus! Till middag har jag för första gången provat på att göra cannelloni – cross my fingers att de blir goda.

Imorgon fredag och helgen kan börja! Hur snabbt gick inte den här veckan? Nästa vecka lär gå lika fort den, då jag har två luncher inbokade, koll hos barnmorskan och ett stycke konsert – The killers.

Ska dock inte tillägna dagens inlägg till de, det får bli nästa vecka. Idag vill jag fokusera på Two Door Cinema Club. Lyssnade en hel del på de när de släppte första dunderbrakaren Something good can work. Sen tröttnade jag av någon anledning lagom till album nummer två Beacon släpptes, men i förra veckan fick jag för mig att lyssna igenom albumet. It was good.

7 maj spelar de på Debaser Medis för er som se de live.

radioactive

onsdag, 20 februari, 2013

Häromveckan tog jag mig tid att lyssna på Imagine Dragons album Night visions. Snappat upp lite varstans att de tydligen ska leverera. Yes in deed, de är helt i min smak. Jag gillar soundet. Kan även ha påverkats i positiv bemärkelse när jag lyssnade på skivan under en solig, lagom kall promenad längs Vasastans gator.

De ska spela på Debaser Medis 15 april och det lär ju bli en bra spelning, dessvärre utsålt sedan lång tid tillbaka. Grattis till er som ska dit!

Lite om min vardag, försöker mig på att packa väskan, men velar konstant fram och tillbaka. Hur mycket alternativt hur lite kläder ska jag ta med? Tar jag med mig rätt slags kläder?

Ska pallra även mig ut en sväng och handla lite mat och sen kanske titta på lite Girls. Jag tror att jag gillar det så här efter två avsnitt.

Sen måste jag ta tag i att införskaffa mig en smart phone. Så klart det inte är ett måste, utan ett i-lands-måste. Jag har just nu en hederlig HTC, modell äldre (Tack Yoyo att jag får låna den). Känner att jag vill ha telefonen innan det är dags för att kunna fånga varenda ögonblick.

tie and suit

tisdag, 19 februari, 2013

Jahopp, då är jag här, hemma och skrotar.

I fredags jobbade jag min sista dag på drygt ett år. Firade det hela med lite söta kollegor med middag på Marie Laveau. Fick även fina presenter, en sjal, nagellack och en sminkborste. De ville ge något till mig och inte till mini. Tack sötnosar!

Det är en väldans speciell och ovan känsla just nu som jag har. Jag har smärre problem med att koppla av och inte känna mig stressad över jobbet. Stressad över att bara få vara. Men jag ska göra mitt bästa och ta till vara på den här tiden med att fixa och trixa hemma, läsa, luncha med folk som jag i vanliga fall inte har möjlighet att luncha med. Men främst så ska jag försöka vila och ta sovmornar, idag gick jag upp halv tolv.

Jag ska även försöka komma ikapp i musikvärlden. Vem är hetast just nu? Vem gör come back? Senaste nytillskottet på musikhimlen?

Justin Timberlakes senaste singel Tie and suit var ingen låt som satte sig direkt, utan den har behövt lite tid för att jag ska börja gilla. Skönt och lite back to basic sound – I like. Nya albumet 20/20 släpps i mars och jag hoppas den kommer att va lika bra som FutureSex/LoveSounds var. Cross my fingers.

b-day

tisdag, 19 februari, 2013

Förra veckan släpptes biljetter till Beyoncés Sverigebesök på Globen den 29 maj. Jag blev med biljett! Tack vare Miss Kay som styrde upp det hela från Island. Jag hoppas att jag kommer klara av att mentalt pallra mig iväg.

Super Bowl-uppträdandet är minst sagt peppande inför vad som komma skall! Den där kvinnan kommer att bjuda på show!