Arkiv för mars, 2013

oblivion

söndag, 31 mars, 2013

Glad påsk folks! Jag hoppas ni har en fantastisk påskhelg med allt vad det hör till. Jag har fått i mig mammas egengravade lax, inlagda sill, mängder av kokt potatis och alldeles för mycket godis – Sockerchock AB.

Imorgon kommer Timon och Yoyo på besök för att träffa lillskrutten för första gången. Alltid lika kul att träffa tjejerna, senast var dagen innan förlossningen (vi körde minst sagt på in i det sista med våra dater).

Grimes ligger i mitt påskägg till er med sköna låten Oblivion. En liten donna från Kanada som för mig tidigare var okänd, jag får ta och lyssna på fullängdaren Visions under nästa promenad.

wang

onsdag, 27 mars, 2013

Alexander Wangs Prisma Tote har jag klämt och känt på ett antal gånger på NK. Jag gillar verkligen det enkla och stilrena, men med det lilla extra i hörnen – Mmm rosé.

Dock kostar den en hel del och jag har ännu inte blivit miljadär, så väskan får fortsätta vara en craving.

alexander wang - Prisma Tote

let her go

onsdag, 27 mars, 2013

Just hemkommen efter en kortare promenad i vårsolen. Det börjar äntligen bli lite varmare och hoppet om våren infinner sig på riktigt – äntligen.

Idag hade jag The Passengers album All the little lights i lurarna för första gången. Ett gulligt och harmlöst singer-song writeralbum, jag gillar det.

Ska du till Borlänge på årets Peace & Love-festival så kommer The Passenger att spela där.

little talks

tisdag, 26 mars, 2013

Jag har svårt att tröttna på Of monsters and mens låt Little talks. Den gör mig glad och ger vårkänslor.

Jag har dessvärre inte lyssnat på någon annan låt med islänningarna, någon som gjort det? Judgement?

Är det bara jag som vill göra jazz-hands varje gång de sjunger ”Hey!”?
Hmm, probably…

stay

torsdag, 21 mars, 2013

Det blev visst ett blogguppehåll på en månad. Dock har jag en anledning utan dess like som gör det helt ok. Vi blev tre för cirka en månad sedan. Du kom till oss något tidigare än beräknad men ingen fara på taket. Du var minst sagt efterlängtad och så välkommen så.

Folk frågar mig hur jag mår och jag svarar på automatik Bra, vilket jag gör, men det är mer att jag inte hunnit känna efter hur jag själv mår. Allt fokus och energi lägger jag på att lillskrutten ska må bra.

Vi hade en relativt tuff start med viktuppgång och eventuell gulsot, men det fick vi till, till slut. Nu följs tillväxtkurvan bra och jag hoppas det håller i sig. Vissa dagar och nätter är tuffare än andra, så är det och kommer alltid att vara så. Men det är så värt det – ovillkorlig kärlek vid första ögonblicket.

För att kasta in lite musik så är Rihannas låt Stay lite av en favorit för tillfället.