Arkiv för juni, 2013

smooth criminal

tisdag, 18 juni, 2013

Jag önskade att jag bloggade lite oftare men bebis kommer av naturliga och självklara själ före. Nu ligger han och sover så då tänkte jag passa på att skriva av mig lite, och i sedvanlig ordning blir det lite ostrukturerat om allt och ingenting.

I fredags såg jag en BAD-dokumentär på SVT och blev sjukt peppad på Herr Jacksons skiva, som jag för övrigt nog tycker är hans bästa. Så detta får bli min årliga hyllning till Mr Black and White, då han gick bort för fyra(!) år sedan den 25 juni.

Materiella ting jag suktar efter:

 • Jumpsuit (likt varje år när sommaren travar in)
 • En farfarströja till mini
 • YSL’s artyring (Tack för rea-tipset Ms Kay!)
 • En lite nättare cross body-väska
 • Regnkappa
 • En granne till oss är en bakgudinna och jag har smakat på hennes übergoda choklad- och lakritsbrownies – to die for! Jag är mäkta sugen på att prova på att baka de själv, och idag är kanske dagen då det kommer att ske.

  Det går för övrigt dåligt med projekt sälja-lägenhet, vilket är ingens fel. Vi kan ju inte tvinga folk att komma på visningarna och sedan köpa lägenheten, tyvärr.

  Förra veckan:

 • Var jag förkyld. Sjuk och mamma var ingen bra kombination. Tacka vet jag min egna mor som var till stor hjälp då
 • Firade A som tog studenten
 • Var Hultsfred fast vid Stoxa, hade gärna sett ett par akter där
 • Öppnade utställningen The Fashion World of Jean-Paul Gaultier på Arkitektur och designcentrum och jag ska försöka ta mig dit innan den stänger i september (?)
 • Det är helt fantastiskt att vara mammaledig med världens sötaste bebis i ett soligt Stockholm. Jag njuter varje dag av att bara få vara med mini och se honom växa och utvecklas. Jag ska dock inte sticka under stolen med att det är en skräckblandad förtjusning då tiden springer iväg och sen är det dags för att ta upp åtta till fem-rutinen igen och att mini inte längre är så mini. Men jag jobbar hårt med att leva i nuet och inte tänka så mycket på vad som komma skall.

  Kärlek ut folks!

  stella

  måndag, 3 juni, 2013

  Slösurfar lite och hamnade hos Adidas och blev lite kär i den här hooden från Stella McCartney. Pricey – oh yes, men är fin för det.

  Jag har ju som sagt ännu inte kommit igång med träningen, men jag är säker på att den här tröjan skulle vara lite av en motivationshöjare. Om inte annat skulle jag känna mig tjusig när jag kommer att flåsa och svettas som en gnu på gymmet.

  irreplaceable

  måndag, 3 juni, 2013

  Beyoncé-spelningen på Globen i onsdags var oerhört efterlängtat! Har ångrat mig bittert att jag inte var på konserten förra gången hon var i Globen, så jag är evigt tacksam Miss Kay att du fick tag på biljetter – Tack!

  Jag hade önskat att karln min också fick vara med men han fick ha a boys night hemma istället. När förbandet/artistet Luke James (som för övrigt var riktigt duktig) körde så infann sig en känsla att ”Jag är jag igen”. Jag är på en konsert som är en av mina favoritnöjen och jag var inte mamma just då och basen känns i hela kroppen. Även om jag älskar att vara K’s mamma så var det en skön känsla att vara mitt gamla jag för en kväll.

  Det var en riktigt tight spelning, var sak och person hade sin plats. Nice att bandet bara består av ladies, mer sådant! Alla var verkligen riktiga talanger!

  Bäst: Crazy in Love, Single Ladies och Survivor. Hennes gamla klassiker slår aldrig fel och är sådana tidslösa hits och är fortfarande väldans dansanta.