Arkiv för juli, 2013

sommar

måndag, 8 juli, 2013

Sommaren är minst sagt här. De flesta är eller på väg på en välförtjänt semester, och lika så vi. Vi har egentligen inga direkta planer, mer än en tur till landet och att vi kommer att vara kvar i Sverige. Utlandet får vänta ett litet tag till.

Vi ska hyra bil under semestern. Vi får se om det ger den berömda ”frihetskänslan”.

Vi har sålt lägenheten. Det är både med sorg och lättnad. Skönt att den gick iväg men huga vad jag kommer att sakna Vasastan! Stan kommer alltid att vara kvar, vem vet vi kanske flyttar tillbaka en vacker dag.

Vi har snart köpt lägenhet. I nästa vecka ska papperna skrivas. Jag är säker på att det kommer att bli bra och att vi kommer att trivas. Det gäller att ge det en helhjärtad chans och sätta på sig utforskarglasögonen.

Jag och baby K tränade för första gången ihop idag. Det gick helt klart över förväntan. Det krävs lite planering för att få ihop det, mest att magen ska vara mätt och visst en sovande bebis vore att föredra. Baby K var klar vaken passet (StrongMama) igenom och relativt nöjd med tillvaron. Jag tror han gillade musiken som strömmade ut och all liv och rörelse runt omkring. Gissa vem som däckade i vagnen.

Födelsedagsveckan är på intåg. Jag har inga direkta planer eller önskemål hur den ska firas. Är det ens något att fira? Jag har i alla fall köpt en present till mig själv – YSL Arty Ring, helt guldfärgad. Känns lite ovant att se den utan stenen men det funkar liksom. Den kommer jag nog att premiärbära på torsdag då det är dags för en något försenad tack-för-ett-bra-jobb-middag på Oaxen Slip. Det ska bli riktigt nice att få äta god mat och få klä upp sig lite.

Have a good one ’til next time!