Arkiv för oktober, 2013

safe and sound

tisdag, 15 oktober, 2013

Idag var jag och Baby K för första gången på öppna förskolan. Jag ska erkänna jag gick dit med lite skeptisk inställning, vilket inte är det bästa, det är ju självklart bättre att gå in med ett öppet sinne. Jag tycker ändå att det var någorlunda strongt av mig att gå dit, hur som helst.

Fullt hus inne på sångstunden. Vi, jag kunde inte många sånger men vi gjorde vårt bästa att hänga med. Bebis blev väldigt förtjust i sångledarens gitarr (Reminder: Plinka på mor och fars gitarr vid nästa besök).

Efter sångstunden satt bebis mest och iakttog de andra bebisarna. Efter ett tag fick han en blöt och snorig(!) puss av en jämnårig, inte så uppskattat, det kom tårar.

Vi kommer säkert gå tillbaka en annan gång för att ge bebis lite levande musik.

Enough baby talk.

Mitt senaste musikfynd är Capital cities från sunny California. Safe and sound roterar flitigt på P3 till min stora förtjusning och såg nu att det är en ”gammal” låt från 2011. Trägen vinner!

Jag har än så länge bara lyssnat lite snabbt på albumet (In a tidal wave of mystery) och jag kommer nog gilla det. Gillar deras elektroniska sound. Capital cities är lite som mitt nya Foster the People – ett glatt och ett nice up tempo-sound, vilket jag minst sagt behöver nu när hösten är på intåg.

counting stars

måndag, 7 oktober, 2013

Det är återigen måndag kväll och jag sippar på dagens första kaffe. Ja mina dagar är ju lite skeva numera. Hur som helst, bebis sover nap, och jag vilar lite framför datorn till tonerna av Ellie Gouldings album Halcony days. Första gången jag lyssnar på den, helt ok hittills.

Imorgon är det mammagrupp på Stadsbiblioteket. Ska bli kul att åka in till mitt kära Vasastan igen. Jag ska även försöka hinna med en repa på Åhléns som förhoppningsvis har den ansiktstvätt jag använder (den har inte funnits på taxfreen i varken Köpenhamn eller London). Jag kanske är så dåligt uppdaterad att den kanske har tagits ur sortimentet.

Hela familjen var på mitt fadderbarns tre års kalas igår. Alltid lika kul att ses och det blev som vanligt alldeles för stort sockerintag.

Jag kom just på att biljetterna till Justin Timberlakes Sverigespelning 10 maj släpps nästa måndag 16 oktober. Det lockar att gå och likaså på Jay-Z den 25 oktober.

För att göra det här inlägget ännu mer spretigt och osammanhängande så kastar jag in en gulity pleasure låt med One Republic – Counting stars.

två

tisdag, 1 oktober, 2013

Bröllopsdag nummer två. Klart att det kommer att firas fast baby K numera är med i bilden. Vi blir dock hemmavid med massa goda italienska delikatesser och en halva champagne att smutta på – vardagslyx deluxe.

Jag har längtat hela dagen tills karln kommer hem så vi kan påbörja firandet.

Kärlek till alla.