Arkiv för april, 2014

ms jackson

tisdag, 8 april, 2014

Coachella-tider!
Det är nog min drömfestival att besöka. De har alltid en grym line-up. En dag kanske.

I år är de gamla rävarna Outkast dragplåster, någon slags reunion. Det vore tufft att se de. Väldigt mycket gymnasiet och Timon för mig.

Kan vara en av världens sötaste musikvideor, jag menar; sjungande bebisdjur!

silver lining

lördag, 5 april, 2014

Veckans låt är First Aid Kit‘s ny singel Silver lining!

You had me at the intro. Hugaliga va bra det är. Jag gillar soundet och produktionen jättemycket. Det känns nytt och fräscht. Det ska bli väldigt spännande att höra albumet Stay Gold som kommer 10 juni, så lite väntan kvar.

Är mäkta avundsjuk på Miss Lee som sett systrarna live på Södra teatern! Hur fantastiskt kan inte det ha varit? Dock inga speldatum för Stockholm i skrivande stund.

För övrigt har det vart en bra vecka. Finlunch på tisdagen med mina kära kollegor. 1 Kilo musslor var det här. Fick en förvånad blick av servitrisen när hon frågade om jag fick i mig allt. Svaret var ja, jag är en aning stor i maten.

Onsdag efter jobbet blev det butikshäng med Miss Lee. Jag vill typ ha allt inne på PUB’s och ROOM’s inredningsvåndning! Det finns så otroligt mycket fina saker som jag vill sak flytta in hos oss.

Efter en runda på stan begav jag mig till Strandvägen 1 för att möta upp Miss Kay, Fröken W och E över en bit mat. Det blidde ankbröst modell bättre för min del. Efter lite påtryckningar (eller inte) blev det även lite desserter. En mysig lillördag med guldkant deluxe. Vardagslyx är något av det bästa som finns.

Jag har kört två morgonträningar, brukar bara köra en. Gymmet öppnar sex och så kör jag till kvart över sju för att hinna duscha och äta frukost på kontoret. Dock är en timme och en kvart lite för lite gymtid, i den bästa av världar skulle jag vilja träna minst 1,30. Bättre än inget.

Börjar även känns lite resultat, starkare bål och triceps – yäj! Konditionen dock är inte i närheten av vad den tidigare varit, tyvärr. Men jag kämpar på, jag vet ju hur bra det kan bli.

Igår fredag firades min far som fyllde år. Grillat och tårta. Checkade dock ut kl 22.00. Energin var helt slut. Idag har vi varit ute lite i solen, i en sandlåda och storhandlat mat. Jag kommer nog inte utföra några stordåd imorgon, förhoppningsvis kan jag ta lite tid att läsa.

Over and out. Ha en fin fortsatt helg.