Arkiv för augusti, 2014

day care

fredag, 22 augusti, 2014

Det var ett tag sen senaste inlägget. Vardagen är igång med andra ord och energi och tid prioriteras på annat.

I korta drag, inskolningen är i full gång och det går väl bra antar jag, blir nog att vi kör nästa vecka också innan det blir på riktigt, riktigt. Kul att se honom hänga med de andra barnen som för övrigt verkar vara roliga personer och föräldrarna är bra. Känslan överlag är bra och många har sina andra barn där och är väldigt nöjda, vilket bara ger mig en positiv inställning till det hela, i och med att förskolan vi hamnade på inte är ett aktivt val för oss, utan ett resultat av den så kallade garantimånaden. Jag tror på riktigt att bebis kommer trivs här.


Annars så har vi pysslat lite i hemmet, satt upp gardiner, kalender, hyllor med mera.

Jag har lyssnat på Kakans sommarprat – gör det du också!


Ätit ofantliga mängder vattenmelon.


Haft Miss Lee och karl över på chilibrunch.


Tränat på gym för första gången på riktigt länge.


Kunde inte motstå dessa djurbyxor.

Jag hoppas jag kommer ta mig tid att blogga lite längre fram. Tills dess – Puss!

last week

fredag, 8 augusti, 2014

Då var sommarsemestern 2014 slut. Det har gått snabbt men vi har hunnit med att göra mycket. Det har varit mycket åkande vilket är lite tråkigt men det är alltid värt resan då vi träffar nära och kära och får uppleva nya saker.

Den här veckan har vi varit i Mariefred på Yoyos fina landsställe. Älskar att vara där, hur konstigt den än må låta så är det lite barndom för mig att hälsa på där. Sen har det mest varit familjehäng.


Det blev inget helkroppsdopp i år för mig, jag har nöjt mig med att gå i till vaderna.

Har inte tagit så många bilder den här veckan, har mest bara varit. Idag fick jag även lite egentid då pojkarna i mitt liv tog en nap på lite mer än två timmar. De timmarna spenderade jag i solen och lyssnade på Christian Falks och Timbuktus sommarprat. Blev väldigt berörd av båda, väl värda en lyssning, ett stort plus för deras grymma musikval.

Nu blir det vattenmelon och kanske någon film. Trevlig helg folks!

chandelier

tisdag, 5 augusti, 2014

Sen på bollen igen. Sias hit Chandelier har för cirka två veckor sedan tagit plats i mitt hjärta, tack vare den dansande flickan i videon.

Innan jag såg musikvideon tyckte jag refrängen var relativt catchig men jag hade (still has it though) en hang up på att Sias röst påminner om Rhiannas och tog inte till mig låten.

Min favoritdel är när hon dansar med gardinerna, jag vet inte varför men just den delen berörde mig. Anywho, here we are jag är numera såld tack vare en sjukt duktig flicka och att jag älskar snygga one-take-videos.

gotland

fredag, 1 augusti, 2014

Då var jag tillbaka på fastlandet efter ett par dagar på den fina ön Gotland. Min första gång där och jag kan nu fråga mig varför jag inte varit där tidigare. Ytterligare ett plus med denna tripp var att Miss Kay också var på öjn! Tack för fina dagar dear. Kort sagt, vi har haft det bra och hoppas att vi kommer åka tillbaka.

Så här kommer nu ett bildregn av mina senaste dagar.


Hela vistelsen kändes som om att vi var utomlands, nothing bad with that though. Omringad av blått vatten, sol, värme och ständigt nya sevärdheter.


Kvällshäng vid Tofta. Klart vatten, långgrund och lagom värmande sol – perfekt för oss som är barnfamilj.


Fårö är nu avcheckat från the bucket list. Väldigt fin liten ö. Raukar är ju en märklig och cool grej.


Middag intogs på Kutens Crêperie Tati.


Kom ut på middag med Miss Kay, efter lite letande hamnade vi på Rosengården och satte i oss lite lamm, shiraz och saffranspannkaka. Tack för en trevlig kväll!


Gotland bjöd på så sjukt mycket fina vykortsvyer.