Arkiv för december, 2014

Happy holidays

fredag, 26 december, 2014

God fortsättning! Jag hoppas ni har haft en bra jul utan alltför många måsten. Vi har haft det bra och blivit bortskämda med mat och klappar. Juldagen spenderade jag i mjukiskläder och det blev två naps och en film – The great Gatsby. Gotta love Baz Luhrmann!

Nu ska jag återgå till att göra så lite som möjligt.

yellow flicker beat

måndag, 15 december, 2014

Yellow flicker beat med fröken Lorde är en höstfavorit hos mig. Hon är en sån talang, galet duktig. Vet inte om du sett hennes uppträdande på American Music Awards med den ovannämnda låten? Do it.

Jag har för övrigt inte sett senaste Hunger games ännu där låten är med på soundtracket, den dagen kommer. Jag hoppas den är bättre än den förra. Jag vill se mer av själva spelen, vilket jag tyckte det var lite för lite av i förra filmen.

Anywho, här kommer ett stycke trevlig låt.

end of an era

söndag, 14 december, 2014

Imorgon klocka 9.00 kickar en ny jobbera igång för mig. Då får jag äntligen inta huvudkontoret, mitt i smeten och sen se vart det hela kommer att barka. Nervös, förhoppningsfull och pepp.

Fick träffa lite av folket på nya jobbet i fredags då det vankades julfest. 90-talstema lockade fram väldigt mycket nostalgi både musik- och modemässigt. För min del blev det grungestilen, funkar fortfarande än idag må jag säga.

Fredagen var även min sista dag på förra jobbet, lite vemodigt att lämna, men mest en skön känsla då jag länge velat gå vidare. Dagen till ära hade vi sommartemadag. Jag pallrade mig ned till källaren, letade upp ett stycke studentmössa. En vit klännings på det så var det klart. Kände mig tio år yngre, vet inte om jag gillade det eller ej.

I’ll keep you posted om hur det går på jobbet. Hm vad fasen ska jag ha på mig…

this is how we do

torsdag, 11 december, 2014

Nu är det bara drygt tre månader kvar tills Katy-konserten är.

Här och nu blir det att baka avslutningsfika till imorgon.

7/11

måndag, 8 december, 2014

Beyonce alltså.

Vissa föds med rytm andra inte. Jag tillhör den senare kategorin, så jag låter andra sköta dansandet.

love me harder

söndag, 7 december, 2014

Love me harder - min senaste skämslåt, fast på samma gång inte eftersom det är mitt kära The Weeknd som är låtens feature. Det är väl mer att det är flickebarnet Ariana Grande som headlinear låten som gör det hela lite skämmigt.

Nog om det, det är trots allt fasen en trevlig liten pop-låt signerad bland andra Max Martin och Peter Svensson. Synd på videon bara. What’s up med allt detta åmande på damen och herrn i sällskapet mest ser svår ut? Noll poäng i nyskapande.

Från och med nu blir det bara att lyssna på denna låt.

vardagen

fredag, 5 december, 2014


Sist beklagade jag mig över störd nattsömn och matkastning. Det blev två dagar VAB den här veckan. Det bjöds på ett stycke härlig magsjuka.


Ska på 90-talsfest med mitt nya jobb nästa vecka så jag tog en tripp hem till mina föräldrar för att kolla om det fanns några spår kvar av 90-talet. Det fanns det.

Jag har äntligen påbörjat årets julklappshandel. Det kommer visserligen bli färre klappar i år då det mer och mer känns sekundärt. Fast jag ska inte sticka under stolen med att jag ändå tycker det är väldigt kul att fnurla på den perfekta klappen till han med det stora H:et.

Nästa vecka blir min sista vecka för att sen äntligen komma igång med mitt splitternya jobb. Dock känns det lite, lite, lite vemodigt att byta, mest för alla personligheter jag kommer att lämna bakom.

Nästa vecka är det även dags för årets Musikhjälpen som i år samlar in pengar till att stoppa spidningen av HIV och AIDS. Jag kan nästa garantera att ett par tårar kommer att fällas på denna kind.

Min kära Timon blev mamma i veckan till en söt liten E. Många grattis till er!

cool kids

fredag, 5 december, 2014

Här kommer ett stycke sång som gör mig glad när den spelas, Cool kids med Echosmith.
Old school-sound (kan vara så att det bara är jag som tycker det) och poppigt AB.