Arkiv för juni, 2015

sunday mood

söndag, 21 juni, 2015

Ytterligare en midsommar har passerat. Vi gjorde verkligen inget traditionellt midsommarfirande, inte för att det gjorde något. Jag är mest trött och behöver ladda batterierna i den mån det går med ett kiddo.

Skönt att solen visade upp sig idag, så det blev lite fruktstund på balkongen.

Ska ha Skype-date med Miss Kay här inom kort för att planera nästa veckas London-resa. Hur galet är det inte att det är dags att packa väskan?

loud places

fredag, 19 juni, 2015

Ett stycke trevliga toner kommer här så här på midsommarafton med Jamie XXLoud places. Spelar på Debaser Medis 3 november men det är tyvärr redan utsålt. Så jag får nöja med mig ett stycke musikvideo.

Vi hänger hos mina föräldrar och har ätit en sen sillunch och ska grilla lite senare ikväll. Galet skönt med en extra dag helg. Jag känner ett stort behov av semester, eller ja, nu har ju inte jag semester längre i och med att vi har barn. Vi har ju miljöombyte. Inte för att vi har några storslagna planer men det ska bli skönt att inte behöva jobb på ett par veckor.

Glad midsommar mina vänner!

that 70′s show

lördag, 13 juni, 2015

Igår bestämde sig sommaren för att titta förbi det lilla landet Sverige och det med bravur. Huga va varmt det var i den gassande solen. Jag kan ju ändå tycka det är lite jobbigt med 25+ i innerstan inte är särskilt mysigt. Hur som helst, en bör väl inte klaga.

Dagen till ära var det dags för årets sommarfest med jobbet. Tema: 70-tal. Alltid kul att göra icke jobbsaker tillsammans med gruppen. Jag är så himla glad över att ha fått börja i en så bra grupp. Alla är sjukt kompetenta, hjälpsamma och proffsiga och inte minst så har vi sjukt kul tillsammans. Det är ju typ asgarv varje, varje dag.

Jag blev inte så långvarig utan kom hem lagom innan vagnen förvandlades tillbaka till en pumpa. Det är nämligen fest ikväll igen – 40-årsfest. Tema: 80-tal. Ser fram emot ikväll, perfekt soligt väder och med stor sannolikhet fulsnygga outfits.


Det härliga gänget! Hur fina är inte vi?

something from nothing

lördag, 13 juni, 2015

Ibland alltså, äldre rockherrar som inte vill/kan/bör(?) inse att de är just äldre. Tur att vi inte åkte till Göteborg för att se Foo Fighters igår. Jag lever gott vidare på deras Stadion-spelning 2011.

Missförstå mig rätt jag älskar Dave Grohl och det är väldigt olyckligt och tragikomiskt att han bröt benet på Ullevi, men jag fnissade lite för mig själv när jag såg deras FB-inlägg. Självdistans AB.

Grymt att han sedan körde vidare – Fighting!

crystals

tisdag, 9 juni, 2015

Of monsters and mens kommer till Münchenbryggeriet i Stockholm den 30 oktober. Sugen? Svar ja. Ska rodda lite så får vi se om vi får barnvakt, då även min karl gillar de väldigt mycket.

Första albumet My head is an animal har roterat X antal gånger och känns lite tidlös. Älskar den! Och idag 9 juni kom deras nya skiva Beneath the skin.

Första smakprovet är Crystals, inga direkta överraskningar eller tvärvändning från deras sida – Det känns tryggt.

Har redan lyssnat igenom skivan idag. Oj, oj, oj vad jag gillart!

full fart framåt

söndag, 7 juni, 2015

Det har varit en fullmatad vecka både jobbmässigt och på fritiden. Kul när det händer lite saker och nästa vecka blir minst lika fullspäckad – Junimånad alltså!

Jag sprang Blodomloppet i tisdags. Tiden slutade på 28.11. Jag är nöjd men hade varit ännu mer nöjd om jag hade slagit Vårrusets resultat. Vädret var tyvärr inte optimalt, blåste lite för mycket och springa på grus är inte riktigt min grej och det är väl dessa två parametrar som gjorde att tiden blev som den blev. Ok, enough med the ursäkter. Om inte annat har jag något att sträva mot.

Nästa dag var det dags för teamdag med jobbet. Trekamp i grenarna; GoKart, Segwayslalom(!) och Sumobrottning. Kom på tredje plats – Woop! Avslutade kvällen med mat och dryck ute på lokal. Gud vad jag gillar mina jobbvänner.


Inget konstigt alls!

Jag har äntligen påbörjat planeringen av min stundande Londonresa till Miss Kay. Så mycket att göra och äta men så lite tid och begränsad matsäck. Om vädret tillåter kommer jag hoppa på tåget söderut och besök Brighton. Är väldigt pepp på det!

filippa k

torsdag, 4 juni, 2015

Filippa K är ett sånt där märke som alltid lyckas göra fina och stilrena plagg, men som jag väldigt sällan köper från.

Just nu drömmer jag lite extra om dessa tre plagg.


Drapey Boyfriend Shirt


Drapey Back Detail Dress


Print Dress

ship to wreck

måndag, 1 juni, 2015

Äntligen är Florence & The Machine‘s nya album How big, how blue, how beautiful här! Har tyvärr inte tagit mig tid ännu att lyssna igenom hela skivan men tror att det kommer vara amazing (som sig bör).

Håller koll så gott jag kan när/om det blir en spelning i Stockholmstrakten, än så länge är bara Way out West i Göteborg inplanerat. Håller tummarna för en höstkonsert på en mindre venue (kan alltid hoppas på det).

Ett stycke singel – Ship to wreck kommer här. Åh vad jag gillar det!