Arkiv för december, 2015

god jul

fredag, 25 december, 2015

God fortsättning! Hoppas att du har en fin jul där du kan göra exakt vad du vill, limiterade måsten och krav. I skrivande stund känner jag att det är så – skönt. Julen firades för första gången i vår nuvarande lägenhet, mysigt och skönt att vara hemma.


Eukalyptuskvistar – Ny kärlek.


He knows me so well. Let’s POP it!

Ha en fortsatt skön helg!

sorry

torsdag, 17 december, 2015

Min musiksmak är ju hög och låg och jobbar mycket på att utplåna alla guilty pleasures jag har till att göra de till just pleasure. Lilleman Justin Bieber faller in i den kategorin.

En lyckades mot all förmodan att få tag i biljetter till hans spelning den 29 september – Skräll! Hur som helst det kommer bli kul att ha lite Bieber fever with my gals.

love myself

lördag, 5 december, 2015

Ok det där så kallade livet har kommit mellan dig och mig bloggen, ledsen för det. Så då blir det en kort update (som det alltid känns som jag gör).

- Jobbar på, mycket att göra inför jul. Eller det är ju alltid mycket att göra, så vi skulle kunna säga att det är extramycket att göra för att det är jul.
- Dock haft ett sjukt bra och peppande utvecklingssamtal på jobbet. Fantastiskt trevlig känsla att få höra att en gör rätt saker och levererar.
- Vabbat för att lillkillen haft lite kräkis. Tack och lov slapp jag det (den här gången).
- Karln min är i skrivande stund iväg och hämtar ut Adeles senaste album som kom som ett brev på posten.
- Apropå Adele, fick inte tag på några konsertbiljetter till hennes spelning i april (no suprices there though). Hatar digitala köer. Vad är det ens?!
- Ingen Coldplay i sommar heller. Hade förvisso inte tänkt att gå, men blir ändå alltid pepp när det kommer till Chris. Gillar de två första singlarna och tror att jag kommer gilla hela albumet (A head full of dream) som kom igår.
- Lite post-Bron som tog slut förra söndagen.
- Julklappar har lite smått börjat inhandlats. Galet(!) att det är jul om tre veckor. Innan dess ska en cirkusjulfest, en födelsedagsbrunch och en födelsedagskväll avklaras. Och självklart massa på jobbet.

Avslutar med ett stycke guilty pleasure, Hailee Steinfield’s Love myself. Happy weekend!