Arkiv för februari, 2016

audrey

måndag, 29 februari, 2016

Audrey eller Audrey? Det är frågan.

Är väldigt inne på att införskaffa ett par Céline-solglasögon nu när våren förhoppningsvis snart gör intåg.

Vill köra på ett par sköldpaddsfärgade för att mjuka upp min annars hård look, haha. Nä men det känns mjukare, klassiskt och för att jag annars bara kör på svart.

Kan som vanligt inte bestämma mig om jag hellre vill ha en rundare eller rakade underkant på glasen. Vad tycker du?

berlin

söndag, 28 februari, 2016

Skriver in Berlin i kalendern då. Jag och Karln ska ta en helg i Berlin i maj, hur härligt kommer inte det att bli? Du läste rätt bara han och jag. Första gången sen Baby K kom till världen som bara vi två lämnar Sverige.

Kom mer än gärna med tips på must-do’s, restauranger, områden osv. Tack på förhand!

Får bjuda på RY X‘s härliga Berlin med tanke på resmålet.

someone who can dance

lördag, 27 februari, 2016

Icona Pop premiärspelade nya singeln Someone who can dance på Grammis häromdagen, and I loved it at first sight! Rackarns jäkla bra.

Kul med gästspel från Zara Larsson och Elliphant. Det ska för övrigt bli kul att se och höra fröken Larsson live när hon ska vara förband till Justin Bieber senare i år.

Just det, har jag skrivit att jag ska på Bieber? Hur som helst det ska jag och det ska bli spännande om något att se, då jag typ inte har någon direkt koll på hur han är som liveartist.

Anywho, nu ville jag ju uppmärksamma mitt senaste tillägg på min spellista, so here you have it – Någon som kan dansa!

Happy fortsatt weekend!

pillowtalk

lördag, 13 februari, 2016

Hej, hej februari som än så länge har bjudit på massa roliga saker.

Beyoncé kommer till Stockholm den 26 juli med biljettsläpp på måndag. Cross our fingers! Och släppte förra veckan en sjudundrandes snygg och awsome låt med tillhörande video – Girls crush!

Jag och min karl firade 11-årsdag häromdagen – Keep up the good work! Firade det med att köpa biljetter till Idioten på Dramaten. Det var längesedan vi var på teater så det ska bli jätteroligt.

Miss Lee bodde hos oss ett par nätter förra veckan pga renovering, så mysigt. God mat, skönt häng och superkul för Baby K.

Jobbet börjar ta fart igen med roliga projekt, hoppas det håller i sig. Och likaså min träning som jag ändå måste säga börjar bli en del av vardagen nu. Beach 16 hägrar.

Min senaste låt-hang-up får Zayn, ex 1D:are stå för med Pillowtalk. Repeat, repeat och repeat.

Var sjukt lockade av att köpa biljetter till Håkan Hellströms spelning i New York. Sedan tog vi vårt förnuft till fånga och släppte biljetterna. Biljetterna skulle ju varit det billiga i det här lilla projektet. Men vad är en bal på slottet?

Tittat på X antal Carpool Karaoke med James Corden – Mys-TV.