Arkiv för mars, 2016

higher love

onsdag, 30 mars, 2016

Mitt senaste musikfynd, State of Sound ft. Viktor Norén, Gustaf Norén – Higher Love. Älskar ljudbilden, må hände att jag har hört något liknande, men det må så vara. Love it anyways!

Blev du inte helt hooked, ge den en chans till när du är ute och går en solig morgon när allt precis håller på att vakna till liv. Det är något mina vänner.

Annars då, dragit på mig en härlig förkylning – igen. Var väl frisk i cirka fem dagar. Fascinerade hur mycket snor det finns i ens huvud. I don’t do sickness, så kämpa kroppen!

egoist

lördag, 19 mars, 2016

Pulsen nu mina vänner! Är nu lycklig ägare av sista-Kent-konserten-någonsin-biljetter. Fick tag i de! Kan inte beskriva hur glad och lättad jag är. Vet som sagt inte vad jag skulle gjort om jag inte hade fått infinna mig där.

Det kommer bli magiskt!

då som nu för alltid

torsdag, 17 mars, 2016

Jag försöker att hantera det här med att Kent ska lägga ned. Vadå lägga ned? För alltid? Är det mitt fel, tog jag er för givet? Fasen trodde jag inte skulle bli så här påverkad.

Sen tänker jag efter, de har i stort sätt alltid funnits i mitt liv. Vi började lite trevande men sen blev Isola soundtracket i mitt liv, vid rätt tillfälle. Du och Jag och Döden är lite av mitt och Karls skiva, den kom i vår begynnelse. Kommer ihåg första gången vi lyssnade på Den döda vinkeln, vi gillade den direkt.

På lördag kommer det att kavlas upp armar för att få tag i biljetter till den sista-sista spelningen. Behöver all lycka jag kan få, det kommer med stor sannolikhet att bli tufft.

Jag kan verkligen inte släppa att det kan bli den sista gången.

tennis court

tisdag, 8 mars, 2016

Vi klarade oss helt ok i den så kallade Vabruari, den slog till nu i Mars istället. Baby K tampas med feber och hosta, vi tror att det är ett stycke härlig influensa som är på besök. Håll tummar och tår att han frisknar på sig så att både jag och Karln kan få fira kära Miss Lee på lördag som blir Dirty Thirty.

Annars har jag vart på härliga Snickarbacken 7 för första gången. Gillade lokalen och chiapuddingen oerhört mycket.

Fyllt på med lite mer grönska till hemmet. Hoppas på att de får en långlivat liv, det är dock mycket som talar mot det, men en kan ju hoppas och göra sitt bästa.


Linspeperomian får prova på ampellivet.

Jag längtar så mycket efter våren (Läs: sneakers, bomberjacka och solglasögon på näsan). Visst är den väl på gång? Om inte annat så är det skönt att det numera börjar bli ljust ute strax efter sex på mornarna.

Ok, det här är skittöntigt. Det känns liksom lite tomt efter att ha kollat klart på säsong två av den fantastiska TV-serien Transparent. En serie helt i min smak och fångade på direkten. Snyggt foto, dysfunktionell familj, tacksamma miljöer för en LA-sucker som jag, grymma skådespelarinsatser och lagom långa avsnitt (30 minuter ish). Kolla om du inte gjort det!

Är inne i en Lorde-period just nu. Pure Heroine roterar ett par gånger i veckan. Perfekt att jobba till.