Arkiv för april, 2016

wrong crowd

lördag, 16 april, 2016

Hej helg!
Alltid lika välkommen.

Har haft en bra jobbvecka, haft ett flow och fått saker gjorda – Love it. Och nästa vecka får min funktion äntligen tillökning med en person, så nu kan det bara bli ännu bättre och kvalitativt. Väldigt peppad!

Sen börjar sommarplanerna att sättas också väldigt peppad på semester. Sist på bollen så kommer vi flyga med barn för första gången – Cross our fingers. Solsemester var inte igår men ett stycke stråhatt är införskaffad så ett överhettat huvud kommer jag förhoppningsvis slippa.

Sen blir det en helg på Gotland med min kära Miss Kay. Så glad att vi kunde få ihop det!

Kastar in Tom Odell och hans Wrong crowd för den är rätt härlig. Inte lyssnat så mycket på honom utöver singlarna, får väl ta tag i det någon gång i framtiden. So much music, so little time.

Trevlig helg!

den första är alltid gratis

söndag, 10 april, 2016

Våren idag hörni! Satt i lä i solen vid lekparken och bara njöt. Någon slags ro infann sig och livet kändes riktigt bra. Ville inte säga så mycket mer än att det var riktigt nice och mysigt med familjehäng.

Var på Dramaten igår och såg Idioten. Gillart. Sjukt snygg scenografi och gillade hela konceptet som de körde på, utan att avslöja för mycket. Älskar verkligen att gå på teater och gör det alldeles för sällan, men uppskattar det väl desto mer när jag väl kommer iväg.

Är det någon mer än jag som tycker att Veronica Maggios senaste singel Den första är alltid gratis är sjukt trallvänlig? Jag tycker den är lite som en förlängning av förra skivan, utan att det är något negativt. Vårig och härlig, precis som det ska vara.