Arkiv för maj, 2016

tschüss

söndag, 22 maj, 2016

Ok, mina dryga 48 timmar i Berlin var ju inte direkt tråkiga. Superintensivt, många intryck, smaker och lukter. När en är på weekendresa så maxar en ju ordentligt, fast att vi hela tiden har den avslappnade ambitionen att bara-hänga-runt-och-se-vart-vi-hamnar. Jag har för mycket kontrollbehov i mig för att bara strosa planlöst.

Oavsett, riktigt nice stad som är värt att besöka igen.


Perfekt stad för en street art sucker som jag.


When in Rome, i det här fallet skåla i öl.


Älskar hur mycket staden andas (relativt nutida) historia.


Behövde aldrig gå hungrig – stort plus.


König Galerie var så värt sitt besök trots den långa promenaden dit.


Det här med hotellsäng med tillhörande krispiga lakan, can’t get enough.


På planet hem blev det Kents sista album i öronen och bjudkaffe i munnen.

Tack älskade Karl för en fin helg, nästan som in the old days.

may i

söndag, 15 maj, 2016

Ska väl börja det här inlägget som alla de andra senaste, tiden går så fort, ledsen för avsaknaden av uppdateringar etc, etc.

Ok vi är tydligen i slutet av majmånad redan. Vet inte riktigt vart den här våren tog vägen heller. Åker om en handfull dagar till Berlin med min bättre hälft och planeringen av den resan påbörjades den här veckan. Det är inte som förr då vi planerade minut för minut.

Vi har dock bokat middagarna och är väldigt pepp på Katz Orange och Kimchi Princess. Sidospår; Kör för övrigt en så kallad Grön Maj a.k.a. vegetarisk mat får endast passera igenom kroppen. Det är ju egentligen ingen större bedrift, äter generellt sätt inte så mycket kött. Kroppen känns lättare och fräschare på något sätt och jag gillar känslan oerhört mycket. Åter till Berlin, annars tänkte vi mest hänga runt och insupa den förhoppningsvis sköna atmosfären. Får avlägga en rapport efter resan.

Jag kommer inom en snar framtid använda kroppen till canvas igen. Peppad! Blir black and grey även denna gång, och det är Miss Lee’s kusin som ska få göra’t. Kommer nog bli fint.

Det är även snart dags för den årliga sommarfesten med jobbet med ett Sail-tema. Efter lite bollande med Miss Lee får det bli en I’m-on-a-cruise-boat-look (alternativt ta bort ”cruise” och så får det bli en vanlig simpel liten båt). Tänk randigt, marinblå slacks, panamahatt, vind i håret och klackar det är ju för fasen fest! Ingen får ta mina klackar ifrån mig oavsett tema – haha.

Just det sen ska ett stycke Vårrus klämmas in mellan tyskar och matroser och häng med Miss Kay som kör en hemvändare. Och Kents sista album kommer på torsdag. Livet – jag gör mitt bästa för att hinna med och även få njuta lite under tiden.