Arkiv för juli, 2016

sorry

lördag, 16 juli, 2016

Queen B börjar närma sig! Är löjligt peppad på vad The Formation Tour ska bjuda på. Jag får hejda mig varje gång jag är på väg att klicka på ett videoklipp från turnén. Vill så gärna kolla vad som komma skall, men samtidigt vill jag komma till Friends som ett tomt ark och bara – Give it to me!

Lemonade är för övrigt amazing på så många sätt. Jag såg den virtuella filmen innan jag lyssnade på albumet vilket bara var bra för mig. Ljud och bild tillsammans gjorde att jag kunde ta till mig musiken och texterna ännu mer än om jag bara hade haft ljudet. Starkt album och videos. En skulle ju inte vilja vara den som bedrar Mrs Knowles Carter…

vacay 2016

lördag, 16 juli, 2016

Hej, hej efterlängtade semester! Det var länge sedan jag längtade så mycket efter lite inte-vara-på-jobbet-tid. Hektisk vår på alla plan därav semesterlängten. Hur som helst en vecka är avklarad, tre to go.

Livet på landet var en bra kickstart. Att bara dra från storstaden till ett spartanskt boende och utföra lite kroppsarbete och att kolla på getter som dagens happening. Köpa nyrökt fisk från lokala rökeriet och sparka boll med Baby K. Det är fasen supermysigt.