Arkiv för september, 2016

purpose

onsdag, 28 september, 2016

Imorgon är det äntligen dags att bevittna ett stycke talangfull pojkvasker från Kanada. Justin Bieber alltså. Peppad? Ja!

blow your mind

lördag, 24 september, 2016

Dua Lipa‘s Blow your mind får en väl i ett så kallat helg mode, right? Längt till London också!

Idag kommer inte gå till världshistoriens mest händelserika dag. Veckohandlat mat, planterat lite höstiga blommor på balkongen, tittat på X antal Kent-videor och tagit en nap på sofflocket istället för att rensa i garderoben som det egentligen var tänkt.

Imorgon blir det bio om Baby K är helt frisk. Höstens härliga VAB-period kickades igång i torsdags. Vi håller tummarna att det inte blir alltför mycket baciller.

Trevlig lördagskväll nu mina vänner.

dionysus

onsdag, 21 september, 2016

I sedvanlig ordning har jag en väsk-hang-up, Guccis Dionysus. Bilden får tala för sig självt. I love it and can totally see it on my shoulder.

Jag är även som vanligt mycket, mycket väl medveten om hur onödigt och icke världsförändrande det här intresset är. Men so be it, något sådan måste en väl få ha? Istället för att kalla det materialism skulle en kunna se det som…konst! Ja konst är det ju på ett sätt.

Dionysus är för övrigt vinets gud och dramats beskyddare, dagens nya lärdom.

helglivet

söndag, 18 september, 2016

Kan någon berätta för mig varför helgen alltid flyger iväg? Trots en smärre söndagsångest så är jag nöjd med den gångna helgen. Mycket vän- och familjehäng ute i det soliga vädret.


Helgen firades in med att stilla mitt sushi-craving.


Lekparkshäng ute i orten.


Råkade få med denna mjuka H&M Studio-tröja med mig hem.


Blir alltid lika förundrad över varför vi inte har färska snittblommor hemma oftare?


Vänner med trädgård uppskattas alltid.

freedom

söndag, 18 september, 2016

Jag kom på att jag innan sommarens Beyoncékonsert var sjukt peppad här men sen så blev det aldrig något efter-inlägg. Spelningen var inte helt oväntat en sjukt proffsig och tight show, då show med tio utropstecken. Kvinnan måste ju vara från en annan planet med den übertalangen.

Älskade att hon spelade i stort sätt allt från Lemonade, sen är det så klart även kul med låtar från den gamla goda tiden, fast jag tycker nog ändå att hennes senaste alster är hennes bästa.

Det var även första gången på Friends Arena. Vad ska jag säga, den var ju gigantisk. Lite panikkänslor när jag tänkte på hur mycket människor det var på ett och samma ställe. Blev lite orolig över hur ljudet skulle vara då det var sjukt dåligt under förbandet, men något proffs styrde som tur var upp det.

Freedom kan ha vart mitt favoritnummer. En är ju inte svår med barfota-vatten-dansnummer till en albumets starkaste låtar – Gåshud.

cold water

lördag, 17 september, 2016

Ett stycke låthang-up kommer här! Cold water med Major Lazor och Bieber på sång. Och om vi inte försöker fokusera på dansarna, wow vilka miljöer! Jorden alltså!

Nu är det fasen inte långt kvar tills (förhoppningsvis) Justin Bieber står på Tele2 Arena och makes an appearance. Rätt så peppad om vi säger så. En kanske borde införskaffa sig denna, då den officiella merchen inte riktigt ligger mig i smaken… Vilken storlek ska du ha den i Miss Lee?

lost boy

fredag, 16 september, 2016

Förra veckan var jag och Yoyo på Troye Sivans spelning på gamla hederliga Gröna Lund. En kväll som var i sitt esse, sol, sensommarvärme, god middag i magen och ett mycket gott humör.

Så himla glad över att ha fått se Herr Sivan live! Älskar hans sound, texter och verkar som en sjukt härlig person. Hans album Blue neighbourhood har typ varit mitt soundtrack nu de senaste månaderna – Love it!

waste a moment

fredag, 16 september, 2016

Hej och välkomna tillbaka Kings of Leon!

Waste a momentblir första singels ut från kommande albumet WALLS (14 oktober) och är helt i mitt tycke och smak. Snyggt foto i videon är ju också ett plus.

Vi får väl se när någon slags turnéplan släpps om lilla Sverige är med på kartan eller inte. Let’s cross our fingers!