Arkiv för februari, 2017

reminder

söndag, 19 februari, 2017

The Weeknd är precis så duktig sångare som jag kom ihåg honom när han var förband till Drake 2014.

I fredags var det dags för Ables one man show och tillika nytt videosläpp, se längre ned (för övrigt enligt mig supertrist video). Turnépremiär och jag vet inte om jag tycker mig märka av några nerver? Han kör på i rasande tempo, låtarna avlöser varandra på löpande band, kanske är ett måste om han ska hinna få in 24 låtar på setlisten?

Starboy blev riktigt nice live, Wicked games är bara helt fantastisk och False Alarm fick recensionen det-här-är-konstig-musik. Jag kan absolut fatta den grejen, jag tyckte också det tills jag såg videon, then hooked. In på träningsspellistan och efter att ha upplevt den live så älskar jag den ännu mer.

Jag säger det igen, hans röst är to die for, se live om du får chansen!

chained to the rhythm

lördag, 11 februari, 2017

Bästa Katy Perry släppte nytt igår – Chained to the rhythm. Med en oerhört partisk åsikt så kan jag bara säga att jag gillar den.

svefn-g-englar

onsdag, 8 februari, 2017

Oops, spontanköpte en konsertbiljett till förra veckan, till Sigur Rós.

Jag är inte en av Sveriges största fan, men ryktet säger att deras spelningar brukar vara magiska oavsett vart man är på fan-skalan. Lyssnade rätt mycket på Sigur Rós under min gymnasietid, så får väl se det som en slags musikalisk nostaligtripp.

Spelningen kommer äga rum på Hovet och vara uppdelad i två akter inkl. paus á la teater. There you had me! Ska bli nice med ”annorlunda” spelningar, en har ju vart på ett hyggligt högt antal klassiska spelningar med två encores.

Den som väntar på något gott får vänta till 5 oktober. Tur att en är lagd åt det planerande hållet.

säga mig

söndag, 5 februari, 2017

Linnea Henriksson kickar igång 2017 med ett stycke ny singel – Säga mig – Gillar’t!
Det är bara en väldigt fin låt och hade mig vid den första lyssningen.