Arkiv för mars, 2017

good day

söndag, 12 mars, 2017

Jag har jobbat upp en härlig hang-up på Yellow Claw feat: DJ Snake & Elliphant låt Good Day.

Annars rullar vardagen på, är peppad inför tisdagens spelning jag ska på, First Aid Kit spelar Leonard Cohen-material på Dramaten.

Kör på Low Carb and High Cardio nu i mars, dags att anmäla mig till något lopp. Är überpeppad på att börja springa ute, vilket visserligen en kan göra redan nu, men jag gillar inte springa när det är halt och för kallt i luften. Men det kan inte vara långt kvar nu tills utelöparskorna kan dras på.

Happy Sunday folks!

true disaster

söndag, 5 mars, 2017

I torsdag fick jag äntligen se och lyssna på bästa Tove Lo, har ju för fasen väntat i typ två år. Blev riktigt ledsen förra hösten när hon ställde in i sista stund pga sjukdom. Men så här i efterhand blev det lite tur i oturen, nu hade hon Ladywood med sig som är en av mina absoluta favoriter just nu.

Hon är så jäkla duktig, allt sitter och hon kändes ärligt väldigt glad över att vara tillbaka i Sverige och hade skön energi. Kul med en blandad publik, känns som hon täckt hela spektrat av människotyper.

Kan inte peka ut en låt som var kvällens bästa (diplomatiskt skrivet), utan som sagt bara själva grejen att ha fått se henne på en relativt liten scen och spela stora delar av Ladywood var stort nog!

Missade du Tove Lo den här gången så kommer hon tillbaka till årets Popaganda.

Just det, jag blev positivt överraskad av förbandet – Broods! Ett Nya Nyzeeländskt band med flera härliga låtar, så check ‘em out.