crew love

Hej bloggen och vänner! Det var ett tag sen sist och jag ska inte bortförklara mig alltför mycket, utan det räcker med att säga att livet och familjen gått före. Karln opererade en brusten blindtarm medan jag och bebis låg i magsjuka. Nu får inte karln bära eller lyfta tungt (i klarspråk en tiokilos bebis) så det blir en hel del att ha hand om för mig.

Vi fick dock ett avbrott i vardagen i lördags då det var dags att inkassera karlns julklapp – Drake-konsert. Peppen inför förbandet The Weeknd visste inga gränser. Sicken talang han är! Helt galet bra sångare, jag ryser bara när jag tänker på det.

Huvudakten Drake levererade, det var bättre än jag hade förväntat mig. Det kändes oväntat men positivt och uppfriskande att han inte hade med sig ett crew på sju pers på scen, utan bara en trummis och DJ. One man show kan man säga.

Hela Globen stod upp konserten igenom och jag var en aning orolig att läktaren skulle rasa á la Avicii, men vi kom hem hela. Det var en väldigt blandad publik, yngre och äldre, propert och baggy.

Jag hoppas på att The Weeknd kommer för en egen konsert, då hoppas jag på att vara där. Nu har jag ingen konsert inplanerad, så vi får se när nästa gång blir. Är dock lite sugen på min gamle favorit Gavin DeGraw 9 mars på Annexet.

Enjoy Crew Love med både Drake och The Weeknd.

Etiketter:

Lämna en kommentar