mi stan smith

Jag har relativt länge suktat efter ett par Adidas Stan Smith och seg som jag är så verkar det mer eller mindre som att alla i storlek 36 har sålt ut. Var lite inne på att köpa modellen där skon har en krakelerad känsla bara för att få tag på ett par Stan Smiths, men de kändes inte hundra när de provades på mina fötter.

Surfade runt Internet utan några resultat. Sneglade lite på Adidas egna hemsida att man kan customize sina egna skor, lockade mig inte helt. Surfade ett varv till på Internet men fortfarande inte lediga 36:or. Ok jag kan ju på skoj prova att designa mina egna. Big mistake (för min plånbok).

Nu kunde jag få ett par vita utan de spruckna detaljerna och med gulddetaljer. För att citera min kära vän Miss Lee efter att ha skickat henne ”min design”: Detta måste väl ändå vara skoperfektion?!
Svar: Ja.

Karln min hittade en rabattkod så det blev inte alltför blodigt pris som en kunde tänka sig så fort en hör orden designa-dina-egna-i-landsskor.

Så här blev resultatet och nej jag kommer inte vara den enda som har ett par som dessa (möjligen innersulan som jag skrev in mitt namn på), har sett flera redan via Google. Fast det spelar ingen roll för jag är sjukt nöjd – That’s all that matters.


Den som väntar på något gott, får vänta 4-6 veckor.

Etiketter: ,

Lämna en kommentar